Lageropbevaring til Erhvervsdrivende

Er du ved at vokse ud af dit lager og har derfor brug for ekstra lagerplads? Det kan vi hos Norm Flytning hjælpe med. Vi tilbyder opbevaringsløsninger til erhvervsdrivende.
2-2-removebg-preview
ku-2-2-preview
ku-2-remov2ebg-preview
ku-2-removebg-preview
ku-2-removebg2-preview
ku-2-remov2ebg-preview
2-2-removebg-preview
ku-2-2-preview
ku2-2-removebg-preview
ku-2-removebg-preview
ku-2-removebg2-preview
ku-2-remov2ebg-preview

Har din virksomhed brug for mere opbevaringsplads?

Vores opbevaringsløsning er ideel som eksempelvis et fjernlager til din virksomhed eller eventuel opmagasinering af udstyr, værktøj og kontormøbler.

Vi kan skræddersy pakken til din virksomheds behov, hvad enten du har brug for kort – eller langtidsopbevaring eller hvis opbevaringen skal fungere som et eksternt varelager for din virksomhed.

Lageropbevaring til Erhvervsdrivende​

Indhent tilbud

Størst tilladte upload: 4MB pr. fil

Skal dit varelager leveres direkte til kunden?

Har du behov for levering af varer til dine kunder, kan vi også skræddersy en løsning, så dette kan lade sig gøre. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en opbevaringsløsning til din virksomhed.

Skab mere plads med vores lagerløsninger

Vores lagerfaciliteter tilbyder sikker og fleksibel opbevaring for alt fra møbler til kontorudstyr og arkiver. Med nem adgang og høj sikkerhed kan du være sikker på, at dine ejendele er i gode hænder. Vores løsninger er ideelle for både private og erhvervskunder, der ønsker at frigøre plads og optimere deres omgivelser.

Hvidovre

Skovlunde

Står du og mangler plads til opbevaring?

Mangler du plads til opbevaring? Uanset om du skal rydde ud i hjemmet, har brug for midlertidig plads under en flytning, eller din virksomhed vokser og kræver mere lagerplads, så har vi løsningen til dig. Vores lager- og opbevaringsservice er skræddersyet til at imødekomme dine specifikke behov, sikre dine ejendele og give dig ro i sindet.

Forsikret hos TRYG

Hos NORM Flytning er hver enkelt flyttemand forsikret hos TRYG. For dig som kunde betyder det, at alt gods er forsikret under transport, når det er i vores hænder. Hvis uheldet er ude, og der skulle opstå en skade under flytningen, kan du derfor være sikker på at få den erstatning, du har krav på.

Anmeldelser fra Google

Torben SørensenTorben Sørensen
11:44 22 May 20
We used NORM to move 8 complete office seats + misc. furniture. The team was great. On time. Quick and everything arrived where it should without a... scratch. And they were flexible about the return of the boxes.læs mere
Gaia BartholoGaia Bartholo
23:28 04 Mar 22
Bedste flyttefirma!! Virkelig god service og flinke fyrer. Kan klart anbefales.
SkullySkully
19:57 04 Mar 22
Jeg var meget udesikker i starten men Norm Flytning gjorde et meget godt arbejdet med at sige når de kom. Det gik meget hurtig med at for ens ting... ude og ind af dørenlæs mere
Maria MadsenMaria Madsen
06:17 04 Mar 22
Verdens bedste og nemmeste flytning nogensinde. Der kom 2 friske gutter og slæbte, pakkede og transporterede hele mig og min kærestes store lejlighed... fra 2 sal til hus. Tusind tusind tak for alt! Og for at passe så godt på vores ting. Kan kun anbefale Norm Flytning til ALLE!læs mere
Karoline LorangeKaroline Lorange
11:20 03 Mar 22
Det var en god oplevelse at lade Norm Flytning stå for min flytning. God service, søde flyttemænd og de passede godt på ens ting.
Heena SajnHeena Sajn
18:36 01 Mar 22
Det er ikke første gang, jeg bruger Norm flytning - god service og skønt humør hver gang! Kan helt klart anbefales! ????
js_loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en erhvervsflytning?

Hos Norm Flytning tilbyder vi at udføre din virksomhedsflytning sen eftermiddag eller i weekenden, så jeres værdifulde arbejdstid ikke går tabt. Vi kan stå for alt der har med flytningen at gøre lige fra flyttekasser, labels nedpakning, flytning til udpakning og indretning.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen på en erhvervsflytning kan variere meget. Den afhænger af afstand mellem adresserne, størrelsen på virksomheden samt mængden af inventar, der skal pakkes og flyttes. Vi planlægger rammerne og forløbet sammen med dig og vi aftaler dermed en fast pris for flytningen og de tilvalgte services.

Hvordan vælger man det bedste flyttefirma?

Det er en god ide at få tilbud fra relevante flyttefirmaer – vi i Norm Flytning yder en grundig kundeservice lige fra start og giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres flytning af arbejdsplads.