Flyt nu fra

795,-

Alt gods er forsikret af Codan

Simpel kontaktformular

Indhent tilbud

2-2-removebg-preview
ku-2-2-preview
ku2-2-removebg-preview
ku-2-removebg-preview
ku-2-removebg2-preview
ku-2-remov2ebg-preview
2-2-removebg-preview
ku-2-2-preview
ku2-2-removebg-preview
ku-2-removebg-preview
ku-2-removebg2-preview
ku-2-remov2ebg-preview

Vores priser på flytning

Her hos flyttefirmaet Norm Flytning går vi op i at give vores kunder en virkelig god pris og den bedste flytteoplevelse. Vi ved, at en flytning kan trække tænder ud, og for mange er det lig med stress og jag. Priser på flytning vil altid variere alt efter, hvad det er, som du har brug for hjælp til.

Ligesom med så meget andet så hænger pris og kvalitet uløseligt sammen, og vi bestræber os på at levere den bedste service til den bedste pris. Du kan derfor altid være rolig, når du booker din flytning igennem os – vi tager sikkert hånd om dine ting.

Vi har forskellige pakker, som du kan vælge imellem, men du kan også altid få et gratis og uforpligtende tilbud hos os.

Lille pakke

795,-

pr. time inkl. moms (OBS! kun chauffør)

11
Lille pakke (forside)

Mest valgte

Mellem pakke

1195,-

pr. time inkl. moms

11
Mellem pakke (forside)

Standard pakke

1495,-

pr. time inkl. moms

31
Stor pakke (forside)

Ring og bestil en gratis besigtigelse af din bolig

Det koster intet, men sikre os, at alle detaljer kommer med inden vi afgiver en fast pris​

 

Vores flyttepakker

Den lille pakke:

Her får du én erfaren chauffør som er en flyttemand og en 25 m3 flyttebil til 795 kroner i timen. Denne pakke er især god til dig, der har en lille privatflytning, og hvor du ikke har så mange kvadratmeter med ting, der skal flyttes.

Den mellemste pakke:

Vores mest populære flyttepakke er vores mellem pakke. Her får du to erfarne og effektive flyttemænd og en 25 m3 flyttebil til 1195 kroner i timen. Derudover så bærer vi selvfølgelig alle dine ting ind og ud. Har du brug for hjælp til at skille dine møbler ad og samle dem? Så kan vi også hjælpe dig med det!

Standard pakke:

Vores standard pakke giver dig hele tre erfarne flyttemænd og en stor 60 m3 flyttebil. Det er især oplagt til dig, der har en helt masse at flytte, og hvor du har brug for nogle stærke personer til at flytte dine mange møbler. Denne her pakke kan du få til 1495 kroner i timen.

Fælles for alle tre pakker er, at vi ikke går ned på servicen! Vi er stolte af at kunne kalde os et meget professionelt flyttefirma. Derfor får du også altid fri kilometer og benzin med i prisen. Derudover bærer vi i 2 ud 3 af pakkerne dine ting ind og ud, samler og skiller dine ting ad, hvis der er behov for det. Dit indbo er altid forsikret.

En professionel tilgang til flytning

Uanset hvilken type flytteservice vi udfører, så forsøger vi altid at guide vores kunder bedst muligt. Vores mål er at udforme den bedst passende flytteplan, så kunden får et godt overblik.

01

Privatflytning

01

Erhvervsflytning

03

Til Jylland

04

Opbevaring

Vores tilgang i Flyttebranchen

Professionel flytteservice

Hvis du leder efter et flyttefirma, der er pålideligt, har højt humør og får dine ting flyttet på den sikreste måde, er du landet det helt rette sted. Vi elsker at hjælpe både private og erhverv med at flytte. Skal vi også hjælpe dig?

Herunder kan du finde svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål angående priser på flytning.

Hvad koster en flytning?

Prisen på flytning afhænger af hvor meget du skal have flyttet, og om du eksempelvis har mange ting, der skal skilles ad og samles. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få en pris på din flytning. 

Hvad skal man huske ved flytning?

Det er en rigtig god ide at danne dig et overblik over opgaven, og så kan du begyndte at pakke alle dine ting ned forsvarligt. Hvis du ved præcis, hvor ting skal stå, så vil en flytning også foregå væsentlig hurtigere.

Hvad koster en flytning fra Sjælland til Jylland?

Det her kommer meget an på, hvor meget du har, der skal flyttes. Det er altid billigere at flytte få ting, og hvis du kun skal bruge en enkelt flyttemand eller to. Har du derimod rigtig mange ting, eller er du måske en virksomhed, vil det koste mere.

Forsikring

Alt gods er forsikret gennem Codan og vi er bevidste om vores ansvar

Effektivitet

Alle flytninger gennemføres efter aftalt tid og dato

Overblik

Du modtager altid en skriftlig bekræftigelse inden flytning udføres

Vi har plantet mere end 2400 træer i de danske skove