FÅ EN GRATIS BESIGTIGELSE

RING 71 999 887

Erhvervsflytning formular

Få et flyttetilbud

  • Vælg flyttetype
  • Beskriv din flytning
  • Book

Hvilken type flytning har du brug for?

Du flytter fra

Tilgængelig Elevator

Du flytter til

Tilgængelig Elevator
Sending
2-2-removebg-preview
ku-2-2-preview
ku-2-remov2ebg-preview
ku-2-removebg-preview
ku-2-removebg2-preview
ku-2-remov2ebg-preview
2-2-removebg-preview
ku-2-2-preview
ku2-2-removebg-preview
ku-2-removebg-preview
ku-2-removebg2-preview
ku-2-remov2ebg-preview

Skal din virksomhed flytte?
Få en tjekliste her!

Vi har stor erfaring med erhvervsflytninger, herunder kontorflytninger med tilhørende lager.  Hvad skal der til og hvad indebærer det når din arbejdsplads skal flytte. SE TJERKLISTE HER!

Undgå spildt arbejdstid!
Vi koordinerer og eksekverer din erhvervsflytning så du undgår tab!

Vi tilbyder totalløsninger til vores erhvervskunder, så I kan bruge tiden på det, som I er gode til. En totalløsning betyder gratis rådgivning, flyttekasser, labels, pakkepapir, de korrekte forsikringer, professionelle medarbejdere og udarbejdet flytteplan. Vi hjælper også gerne med at pakke ned, mærke kasser samt at afmontere inventar og udstyr. Har du brug for en slutrengøring, når vi har flyttet virksomhedens møbler, så tilbyder vi også dette. Læs om dine fordele ved at bruge NormFlyt som fragtfirma.

Få en gratis vurdering af din næste erhvervsflytning!

Vores professionelle og arbejdsomme flyttemænd står klar til at hjælpe med en lang række opgaver i forbindelse med erhvervsflytning, kontorflytning og lagerflytning. Lige fra planlægning, nedpakning til selve flytningen af jeres inventar og selvfølgelig udpakning og indretning.

Så kan du og dine medarbejdere koncentrere jer om jeres arbejdsopgaver, uden de store bekymringer om alle de praktiske forhold, der jo følger med enhver kontorflytning. Vi tilbyder effektiv og pålidelig erhvervsflytning København og erhvervsflytning Amager, hvor vi ligeledes dækker både i og omkring Roskilde, Trekroner og selvfølgelig hele Københavnsområdet.

Simpel kontaktformular

Indhent tilbud

Kundeudtalelser

Rene Theis,

Samplewood

“Vi benytter altid Norm da vores erfaring er, at de kommer til tiden og er gode til transport af ømtåeligt gods” 

Klaus Honoré,

A/H Låsemontage

“Kæmpe anbefaling her fra A/H Låsemontage til Norm Flytning. Professionel service.”

Siv Fournaise,

Green Us

“Som producent af snedkerskabe til affaldssortering, anvender vi altid Norm Flyt, som leverer top kvalitet og sikker levering ved vores kunder – hver gang.”

Få leveret flyttekasser og labels

Du har altid mulighed for at bestille flyttekasser og labels hos os, og en flyttemand leverer dem efter aftale i god tid inden flytningen. Har du spørgsmål, som fx hvor mange flyttekasser skal bruges til erhvervsflytning? Eller hvor meget må man fylde en flyttekasse? Så står vi også til rådighed til at besvare disse spørgsmål. Således kan du føle dig helt klar til din kommende erhvervs- eller kontorflytning, uden uforudsete forhindringer eller udfordringer. Som erhvervskunde har du desuden mulighed for at tilkøbe nedpakning af kontorartikler som en del af flytningen. Og vi tager os også gerne af udpakning, så du og dine medarbejdere hurtigt kan komme på plads og fortsætte jeres arbejde, nu i nye spændende omgivelser.

Kvalificeret rådgivning og gratis besøg af flyttekonsulent

Som professionelt flyttefirma giver vi kvalificeret rådgivning til flytning af virksomheden, så processen bliver så effektiv som overhovedet muligt. Derudover tilbyder vi gratis besøg af en flyttekonsulent, som også kan besvare alle dine spørgsmål. Du står måske med nogle følgende spørgsmål: hvor lang tid tager en erhvervsflytning? Og hvad skal I selv stå for op til en erhvervsflytning? Og her er vores flyttekonsulent klar til at svare på det hele.

Kan flytteprocessen vente til weekenden?

Vi flytter gerne, når virksomheden er lukket. På den måde har I som virksomhed mulighed for at flytte helt uden driftstab. Vi flytter hurtigt og effektivt indenfor den aftalte tidsramme, så I kan være i gang igen på det ønskede tidspunkt. Få en gratis vurdering af din næste flytning, inklusive tjeklister og flytteplaner. Flytteplaner indeholder råd og vejledning i forhold til organiseringen, både internt og eksternt.

Vi har respekt for jeres ting

Selvom vi klarer en flytning både hurtigt og effektivt, har hver enkelt flyttemand altid respekt for jeres ting og inventar. Det gælder både dyrbart IT-udstyr, maskiner og lignende, men det gælder selvfølgelig også alt det nips, der også findes på et kontor eller på et lager, som gør jeres hverdag speciel. Hvis et uheld alligevel skulle være ude, og der sker skade på jeres ejendele, så har vi hos NORM Flytning en skadesforsikring, som vil tage sig af behandlingen af skaderne.

Et niveau af høj service fra start til slut

Hos NORM Flytning er det vigtigt for os, at vi leverer høj service fra start til slut i forbindelse med hver opgave. Lige fra vi har modtaget din forespørgsel til at flytningen er afsluttet. Derfor stræber vi også efter hurtigst muligt at få udarbejdet et tilbud, så opgaven kan blive igangsat indenfor en tidsramme, som passer dig. Desuden udarbejdes altid en skriftlig aftale, så både flyttemand og du som kunde er enige om alle retningslinjer, og så du ikke får unødvendige overraskelser undervejs.

Forsikret hos TRYG

Hos NORM Flytning er hver enkelt flyttemand forsikret hos TRYG. For dig som kunde betyder det, at alt gods er forsikret under transport, når det er i vores hænder. Hvis uheldet er ude, og der skulle opstå en skade under flytningen, kan du derfor være sikker på at få den erstatning, du har krav på.

Anmeldelser fra Google

Torben SørensenTorben Sørensen
11:44 22 May 20
We used NORM to move 8 complete office seats + misc. furniture. The team was great. On time. Quick and everything arrived where it should without a... scratch. And they were flexible about the return of the boxes.læs mere
Gaia BartholoGaia Bartholo
23:28 04 Mar 22
Bedste flyttefirma!! Virkelig god service og flinke fyrer. Kan klart anbefales.
SkullySkully
19:57 04 Mar 22
Jeg var meget udesikker i starten men Norm Flytning gjorde et meget godt arbejdet med at sige når de kom. Det gik meget hurtig med at for ens ting... ude og ind af dørenlæs mere
Maria MadsenMaria Madsen
06:17 04 Mar 22
Verdens bedste og nemmeste flytning nogensinde. Der kom 2 friske gutter og slæbte, pakkede og transporterede hele mig og min kærestes store lejlighed... fra 2 sal til hus. Tusind tusind tak for alt! Og for at passe så godt på vores ting. Kan kun anbefale Norm Flytning til ALLE!læs mere
Karoline LorangeKaroline Lorange
11:20 03 Mar 22
Det var en god oplevelse at lade Norm Flytning stå for min flytning. God service, søde flyttemænd og de passede godt på ens ting.
Heena SajnHeena Sajn
18:36 01 Mar 22
Det er ikke første gang, jeg bruger Norm flytning - god service og skønt humør hver gang! Kan helt klart anbefales! ????
js_loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan foregår en erhvervsflytning?

Hos Norm Flytning tilbyder vi at udføre din virksomhedsflytning sen eftermiddag eller i weekenden, så jeres værdifulde arbejdstid ikke går tabt. Vi kan stå for alt der har med flytningen at gøre lige fra flyttekasser, labels nedpakning, flytning til udpakning og indretning.

Hvad koster en erhvervsflytning?

Prisen på en erhvervsflytning kan variere meget. Den afhænger af afstand mellem adresserne, størrelsen på virksomheden samt mængden af inventar, der skal pakkes og flyttes. Vi planlægger rammerne og forløbet sammen med dig og vi aftaler dermed en fast pris for flytningen og de tilvalgte services.

Hvordan vælger man det bedste flyttefirma?

Det er en god ide at få tilbud fra relevante flyttefirmaer – vi i Norm Flytning yder en grundig kundeservice lige fra start og giver gerne et uforpligtende tilbud på jeres flytning af arbejdsplads.